Kreitsberg 6, Zeeland

Kreitsberg 6 Zeeland

Twee onder één kapwoning met grote serre en garage met drie garagedeuren. Gelegen in het buitengebied van Zeeland maar toch op slechts een paar honderd meter vanaf de bebouwde kom. De locatie ligt tussen de Reekse Bossen en natuurgebied De Maashorst. Winkelstad Uden en A50 op 10 autominuutjes. Openbaar vervoer in de buurt.

Bouwjaar oorspronkelijk 1938 nadien gemoderniseerd en aangebouwd (serre + garage bouwjaar 1972)
Tuin op het zuiden. Ruime inrit voor meerdere auto’s.

Omschrijving
Begane grond:
Hal met trapopgang naar verdieping, trap voorzien van traplift. Keuken voorzien van eenvoudig keukenblok en toegang tot een ruime kelderkast.
Naast de keuken de woonkamer met uitzicht op buitengebied en Zeeland. In de bijkeuken is de HR-combiketel geinstalleerd met als bouwjaar ca. 2011.
Ook op de begane grond vindt u de badkamer met douche en wastafel daarnaast een separate wc-ruimte met toilet en fonteintje.
Vanuit de berging toegang tot de grote serre met dubbele schuifpui voorzien van isolatieglas. Langs de serre de hele ruime gemetselde garage met smeerput en drie grote (kantel)garagedeuren. Het dak is voorzien van golfplaten.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers grotendeels met dubbelglas uitgevoerd. De grote slaapkamer heeft een dubbele wastafel.
De verdiepingsvloer is van hout.

Bijzonderheden
Algemeen:
Overal rolluiken (begane grond en verdieping)
Grotendeels isolatieglas.
Alleen asbest in de garage (golfplaten)
Olietank is destijds gesaneerd; bewijs is aanwezig.
Pand is aangesloten op drukriolering, gas en water.

Locatie

Wonen in het mooie Brabantse land

Kreitsberg 6, 5411 RH, Zeeland